Kvällsfotografering
 
Jag och mamma har varit ute och gått i flera timmar. Först gick vi bara ut och promenerade lite och sedan på hemvägen gick vi in på massa olika små affärer. Vi hittade lite smått och gott från affärerna. Nu ska vi gå och lägga oss så vi orkar gå upp tidigt imorgon och kan njuta av solen och stranden.
 
Nikon D7100, AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G ED VRHemmagjord isglass

Det jag tycker är bäst med sommaren är all glass man äter. Dock tycker jag faktiskt inte alls om dom köpte isglassarna, så jag bestämde mig för att göra egna isglassar helt utan massa tillsatser och socker. Förstår inte varför inte fler faktiskt gör egna isglassar istället för att köpa färdiga på affären, för dom man gör hemma är ju så mycket godare!
Gjorde två olika varianter på mina isglassar, men basen på båda glassarna är vattenmelon som jag körde i en stavmixer. En av glassarna hade jag i mandarin bitar och i den andra hade jag i kiwi bitar. Sen lät jag dom stå i frysen över natten.


Lunch, kalkonfilé med grönsaker

Dagens lunch efter stranden blev stekt kalkonfilé med fetaost och till det åt jag grönsaker som vi hade tillagat i ugnen.Nu ska jag och mamma bara ta det lite lugnt innan vi ska ut på en promenad och kika på affärerna vid stranden.


RSS 2.0