Saffron scones





Hur perfekt är det inte att njua av saffrans scones såhär kring jul?

How perfcet is´t to enjoy saffron scones around christmas?

Recept (
ca 6 st )

* 1 dl majsmjöl
* 1 dl quinoamjöl
* 2 tsk bakpulver
* 2 tsk fiberhusk
* 1 krm salt
* 2 msk rapsolja
* 1 saffranpåse
* 2 1/2 dl havremjölk

Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 C.
Värm oljan och mjölken i en kastrull på låg värme. Blanda de torra ingredienser i en bunke. Häll i mjölkblandningen. Rör om till en jämn smet. Låt stå och svälla i ca 5 minuter.
Dela degen i 6 delar och forma till små bullar med hjälp av fuktade händer.
Grädda i ca 15 minuter, låt svalna innan servering.


Recipes:  ( about 6 )

* 1 cup cornmeal
* 1 cup quinoa flour
* 2 teaspoons baking powder
* 2 teaspoons Fiberhusk
* 1 pinch salt
* 2 tablespoons canola oil
* Saffron 0,5 grams
* 2 1/2 cups oat milk

Do this:
Preheat the oven to 175 C.
Heat the oil and the milk in a saucepan over low heat. Mix the dry ingredients in a mixing bowl. Pour the milk mix with the other ingredients. Stir until smooth. Leave to stand and swell for about 5 minutes.
Divide the dough into 6 portions and shape into small buns using the damp hands.
Bake for about 15 minutes, let cool before serving.






Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Blog:


Your comment:



RSS 2.0