Söndag
Godkväll!
Fick sovmorgon ändå till halv 10 idag, första gången på flera månader som jag inte vaknar vid sju under helgen. Så skönt med sovmorgon för en gång skull, haha.Började dagen med lite yoga hemma. Sedan har jag hjälpt min bror hela dagen med hans lägenhet, han ska nämnligen bli min nya granne.Lunchen idag blev rester som jag tog med mig från gårdagens lunch hemma hos mina föräldrar. Söndagsstek, grönsaker i ugn och brunsås.


Har tänt massa ljus, tittar på film och äter massa gott. I tallriken är det banan, frysta blåbär, gojibär, sesamfrön som jag toppade med kanel. Till det äter jag sojaost, smårgösrån och riskakor.


Mobilblogg

Såhär god mat åt vi hos mina föräldrar. Söndags stek som vi kallar det, brunsås (special gjord brunsås med havregrädde) och grönsaker i ugn, smaskade jag på. Till efterrätten åt jag en fruktsallad och drack te. Medan dem andra åt tårta, munkar, wienerbröd och chokladbiskvier.
Efter en dag med ett gympass på över 80 minuter, en promenad på 95 minuter och spenderat hela dagen hos mina föräldrar är jag väldigt slut. Sitter just nu i soffan framför Netflix och är fortfarande proppmätt.. Haha.
Ni får ha en underbar lördagskväll!


Tidig morgon
Godmorgon!
Steg upp vid halv sju imorse och åt liten del av min frukost. Som blev en overnight oats toppad med min egna granola. Sedan hoppade jag i träningskläderna och drog till gymmet. Körde ett rygg & biceps pass på 80 minuter. Gick ovanligt fort på gymmet, fast det kan bero på att ryggen är min absoluta favorit muskelgrupp att träna. Har ätit en till frukost sen jag kom hem från gymmet som blev en omelett gjord på 2 ägg och sedan åt jag även en banan.
Min bror fyllde år i torsdags, så idag vid 2 ska hela familjen samlas och äta hos mina föräldrar för att fira han. Så jag tänkte ta en promenad hem till mina föräldrar lite senare, det är ca 8 km dit. Så jag chansar på att jag kommer vara jätte hungrig när jag kommer fram, men det är bra det. Då kan jag äta mycket utav min pappas goda mat, hehe :D
Ha en bra lördag alla!


RECEPT:

* 1 msk ljus psylliumfrön
* 0,5 dl havregryn
* 1 skopa vanilj proteinpulver
* 1 dl sojamjölk

Ha i allting i ett glas och rör om. Låt stå i kylskåpet under natten.


RSS 2.0