Vegan Scones






RECEPT:

* 0,5 dl kokosmjöl
* 0,5 dl havremjöl
* 0,5 dl rismjöl
* 0,5 dl quinoamjöl
* 1 dl havremjölk
* 1 msk rapsolja
* 1 tsk kanel

Gör såhär: Börja med att sätta på ugnen på 200 grader. Gör iordning en ugnsplåt med bakplåtspapper. Häll i allting i en bunke och använd händerna för att fördela allting. Gör till bröd bitar och stoppa in i ugnen i ca 20 minuter, eller tils brödet är helt klart.






Soyghurt, stekt äpple md kanel och frön




 






Bönbiffar med morot





Lunchen idag blev ett par biffar som jag hade i både bönor och morot i, receptet hittar ni längre ner. Till det gjorde jag iordning vildris, gröna ärtor och lite sallad.

RECEPT:

* 40 gram kidneybönor ( Jag körde med torkade, som jag la i blöt dagen innan och kokade i ca 1 timme )
* 2 morot
* 1 msk majsmjöl
* 1 msk ströbröd
* Kryddor ( Salt och peppar )

Gör såhär: Mosa kidneybönor. Riv morot grovt, häll ner med kidneybönor. Tillsätt majsmjöl, ströbröd och kryddorna. Forma till biffar och stek på medelhög värme.






RSS 2.0