Under 2015
Jag börhade mitt år med att spendera nyår i London. Där gick jag på min första riktigt teater, war horse & förälskade mig i teater och musikaler. Shoppade även en hel del på Victoria secret.
 
 

Tränade en hel del i början av året & var även ute och sprang. Fast det var vinter med minus grader, snö och isigt.

 
Hittade även tillbaka till glädjen med längdskidor och åkte flera gånger i veckan. Började även åka slalom, vilket var första gången på ca 10 år. Var även med och tävlade i kortvasan.

 
Tog upp kontakten med min barndomsvän Elin. Vi åt mysiga frukostar i sängen, tog promenader och var på en väldigt liten "festival" i byn.

 
Var i Spanien i 6 veckor på sommaren och bara myste. Vi solade och badade en hel del. Tog kort på solnedgången. Åt världens godaste cheesecake på Toni´s. Som jag egentligen är allergisk emot, så varje gång vi åt den fick jag ont i magen i flera dagar efteråt.. Men, den är så god så man kan inte låta bli den.

 
Bakade även en hel del nytto saker, med mina egna recept. Fick även en ny favorit bland havremjölken.

 
Åkte även en hel del rullskidor. Vilket resulterade i min första vurpa. Där jag slog i svanskotan.. På grund av smärtan av den, blev jag tvungen att ta en paus med träningen, då jag hade så ont hela tiden. Det resulterae i att jag tittade en hel del på harry potter filmerna.


Fyllde även 20 år. Då tyckte mamma att det var kul att dekoera hela uteplatsen med "happy birthday" och pinsessan sofia saker. Jag bakade även bara nytto saker och bjöd på kalaset. Visa saker tyckte dem inte om, men andra saker älskade dem.

 
Var ute en hel del i skogen och plockade massa bär. Det resulterade i att jag toppade allting med bär. 


Var även ute och fotograferade en hel del.


Sist men inte minst. Flyttade jag även hemifrån. Men i 2,5veckor spenderades i lägenheten innan, med att renovera den. Jag och mamma fixade även en egen "prada marfa" tavla till mig.

 

Det här året har jag hunnit med att göra en hel del saker. Saker jag inte trodde jag skulle göra i början av året.
Jag gjorde även beslut som alla kanske inte tyckte var så bra, men som jag kände var bra beslut för mig. I slut ändan hade jag rätt från början med mina beslut och allting blev mycket bättre.

Mina löften för år 2016 år;

Hitta tillbaka till tränings glädjen igen.

Börja på yoga (har tänkt gjort det i två år men har inte blivit av än, förrän nu förhoppningsvis)

Börja fotografera ännu mer, vilket jag inte har gjort iår och jag saknar faktiskt att fotografera.

Ta fler möjligheten och chanser och gå utanför min bekvämlighetszon mer.

Börja med körkotet.

Läsa mera böcker.

Vara ännu mer i naturen.

Prova mer recept. ( har fått en hel del nya recept böcker den senaste tiden och inte lagat något ur dem än, dax att börja med det! )

Har ni några löften inför 2016?

På grund av att jag är i Spanien, blev bilderna ganska dålig kvalité. Men internet här är alldeles för segt, för att lada upp massa bilder i toppen kvalité.


RSS 2.0